FAQ

De elektrische fiets is maat 48. Zowel het zadel als het stuur kan voldoende afgesteld worden waardoor de fiets aan de meeste lichaamslengtes voldoet.
Onze elektrische fietsen kunnen afgehaald worden in Gavere. Indien u de fiets kan komen ophalen contacteren wij u verder waar dit exact kan.

De leverkosten hanteren vaste prijzen per postcode.

 

Ja, de beschikbare accessoires en de extra toelage vindt u in de prijslijst. Bij elke gehuurde fiets zit een GSM-houder en een kettingslot inbegrepen in de prijs.

 

De leeftijd om zelfstandig een elektrische te huren is minimum 16 jaar. Om met een elektrische fiets te rijden is er geen minimum leeftijd.

 

Het is beleefd en gewaardeerd als je de elektrische fiets in redelijk schone staat terugbrengt. Verwijder eventueel modder of vuil en zorg ervoor dat je uw persoonlijke bezittingen hebt verwijderd.

 

Bij afhaling of levering krijgt u de volledige uitleg van de fiets. Ook wordt er een handleiding meegegeven.

 

Ja dat is mogelijk via een nieuwe reservering via onze website.

 

Bij het gebruik van een elektrische fiets is een fietshelm niet verplicht. Het is wel aangeraden om een fietshelm te gebruiken.

 

Meestal wordt de fiets de avond op voorhand geleverd. Indien dit niet past voor u kan er indien mogelijk een ander tijdstip overlegd worden.

 

In geval van schade, diefstal of ongevallen contacteert u ons zo snel mogelijk. Indien nodig kunnen wij een nieuwe fiets voorzien. Wel is de huurder altijd verantwoordelijk in geval van deze situaties.

 

Verhuur korte- & lange termijn

Geleverd & opgehaald*

Vervangfiets bij pech of geld terug

Boek nu je fiets voor je bed & breakfest, hotel
of gewoon voor jezelf.

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy.